Kepribadiane wong dideleng sekang ENTUTE :

Posted: Oktober 19, 2012 in Uncategorized

1) Wong ora Jujur  =  ngentut dewek nyalahna kancane.

2) Wong Pelit           =  ngentute mung sepethit.

3) Wong Sombong = ngentute diserokna kon pada krungu
kabeh.

4) Wong ora Gaul   = Nek ngentut senenge umpetan.

5) Wong Plinplan    = kancane ngentut melu ngentut.

6) Wong Apes           =  wong liya sing ngentut, malah deweke sing diarani.

7) Wong Boros         = Nek ngentut ora cukup sepisan.

8) Wong eman          = nek ngentut dibagik2na wong liya.

9) Wong Selingkuh  = Nek ngentut dialon2na kur muni
peess…..
10)Wong Sekti          = entute ora moni tapi bacin.
11) Wong Nyantheng = nek ngentut malah mendhelik
karo ngamuk-ngamuk.
12) Wong Ora Sabaran = wis ngedehen mbethuthut, ora
ngentut sing metu malah bole.
13) Wong Kurang Kontrol = nek ngentut wis kegawa ampase.
14) Wong kurang gawean = wong sing gelem2e maca
masalah Entut…..wkwkkwkkwkwkkkw

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s